EDITIA Iv • 27 OCTOMBRIE 2015 • Crowne Plaza Hotel • BUCURESTI
Cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare
online dedicat industriei de turism din Romania
prezentare
Prezentare
eTravel Conference este cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism din Romania. Promovarea si vanzarea produselor de turism pe Internet au reprezentat punctul principal de discutie al evenimentului. Obiectivul conferintei a fost sa aduca in prim plan strategii de marketing si comert online pentru imbunatatirea vanzarilor si profitului cu un minim de costuri si eforturi. Evenimentul a vizat tendintele din turismul online precum marketingul online, search marketing, social media si reputatia online a brandurilor. Conferinta a oferit oportunitatea de a intalni experti din domeniu, de a analiza diferentele dintre advertising-ul traditional si cel online, de a decide mijloacele prin care pot fi targetati potentialii clienti si de a intelege cum poate fi folosita tehnologia motoarelor de cautare ca un instrument de marketing.
DE CE SA PARTICIPI

Participantii vor afla care e viitorul marketingului pe Internet in industria turismului; ce instrumente pot avea un impact cat mai mare si cum le poti folosi pentru a genera vanzari; cele mai bune strategii de comunicare pentru cresterea ROI; care este impactul comertului online asupra companiei si clientilor; modul in care utilizatorul de internet achizitioneaza online produse de turism

CINE PARTICIPA
  • Manageri si executivi din industria hoteliera si de turism
  • Reprezentanti ai agentiilor de turism si tur operatori
  • Manageri de Marketing
  • Agentii de booking

eTravel Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane relevante pentru companie.